Over mij

¡Hola!

Ik ben Saskia, 37 jaar en ik ben docente Spaans.
Ik heb een voorliefde voor het leren van nieuwe talen.

Met veel enthousiasme geef ik Spaanse les in mijn eigen taalschooltje in Bergen op Zoom. Ik vind dit erg leuk, omdat ik weet dat de leerlingen die bij mij komen vaak erg gemotiveerd zijn om Spaans te leren spreken.

Het persoonlijke contact wat ik met mijn leerlingen heb, zorgt er ook voor dat de lessen als positief worden ervaren, zoals je kunt lezen in de reviews van cursisten.

Ik vind het erg belangrijk om de lessen af te stemmen op de individuele leerling, omdat iedereen op een andere manier leert. De variatie hierin maakt dat ik nooit dezelfde les geef.

Samen vinden we een manier die bij je past, zodat je vertrouwen krijgt in je eigen vermogen om een nieuwe taal te leren! 

Nadat ik in 2002 mijn Gymnasium diploma behaalde met talen zoals Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Latijn en Grieks, ben ik Spaans gaan studeren. Eigenlijk wilde ik Latijn studeren, maar omdat dit een ‘dode taal’ is (die nergens meer gesproken wordt), dacht ik dat ik misschien beter een wereldtaal zoals Spaans kon gaan studeren. Tenslotte spreken ze Spaans in meer dan 20 landen en stamt het Spaans van het Latijn af!

In 2006 behaalde ik mijn Bachelor of Education aan de Fontys Hogescholen (HBO) en ben ik bevoegd docente Spaans.

Opleiding

1996 tot 2002: Gymnasium met Grieks, Latijn & Spaans, profiel Cultuur & Maatschappij
2002 tot 2006: Fontys Hogescholen in Tilburg, Lerarenopleiding Spaans,Bachelor of Education, (BEd)